Helyi közélet

2015.09.29. 09:39

Kivágták a fóliasátor oldalát és vitték a dohányt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves egyeki lakos ellen. A férfi 2015. szeptember 28-án egy Nagykálló külterületén lévő földterületről kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani. Az elkövetőt a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 65 éves budapesti lakos ellen. A nő 2015. szeptember 28-án egy mátészalkai áruházból az áruvédelmi eszközök eltávolításával kilenc darab szalámit és egy kávét kísérelt meg eltulajdonítani. Az asszonyt a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. János 20 éves és V. Tamás 24 éves kékcsei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2015. szeptember 28-án egy kékcsei lakóingatlanon lévő fóliasátor oldalát kivágtak, ahonnan 50 kilogramm szárított dohányt tulajdonítottak el. Az egyenruhások az elkövetőket elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az eltulajdonított dohány egy részét az egyik gyanúsított házában megtalálták és lefoglalták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában