Helyi közélet

2015.09.10. 19:06

Lángolt a kert Nyírparasznyán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet csütörtök délelőtt az egyik lakóház kertjében Nyírparasznyán, a Kossuth utcában. A tűz átterjedt a szomszéd telken lévő farakásra is, valamint a lángok több lakóházat is veszélyeztettek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Nyírbátor és Nyírvasvári között. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Tizenöt fogyasztó maradt átmenetileg áram nélkül, amikor csütörtök délután egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött Tiszarádon, a Kossuth utcában. A balesetben ketten könnyebben sérültek. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a szolgáltató kiérkezéséig pedig a helyszínt biztosították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik