Helyi közélet

2015.11.25. 10:49

A tolvajok is fáznak, kabátot loptak egy üzletből - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei 2015. november 24-én Tiszaeszláron elfogták Sz. Ferenc 32 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai 2015. november 24-én Érpatakon elfogták P. István 46 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék körözést adott ki, mivel a jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves nyírmadai lakos ellen. A férfi 2015. november 24-én egy nyírmadai üzletből eltulajdonított egy kabátot. A rendőrök az elkövetőt előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában