Helyi közélet

2015.11.06. 12:27

Jobbik-sajtótájékoztató: Dohányboltok és kocsmák pultjain végzik a gyerekekre szánt forintok

Nyíregyháza – Saját frakciókerete terhére, plenáris ülés elé viszi a Jobbik a gyermekéhezés visszaszorítását célzó összpárti javaslatot – erősítette meg pénteki sajtótájékoztatóján Katona Péter.

Nyíregyháza – Saját frakciókerete terhére, plenáris ülés elé viszi a Jobbik a gyermekéhezés visszaszorítását célzó összpárti javaslatot – erősítette meg pénteki sajtótájékoztatóján Katona Péter. A párt regionális igazgatója elmondta: megyénkben hatványozottan jelen van a gyermekéhezés, hiszen sok a fillérekből tengődő sokgyermekes család. – Egy korábbi felmérésben a megkérdezett szülők közel fele nyilatkozott úgy: előfordult, hogy nem tudtak megfelelő mennyiségű vagy minőségű ételt adni a gyermekeiknek. Az, hogy pártpolitikai megfontolásból a magát kereszténynek, illetve a magát családbarátnak nevező kormányzópárt is kihátrált a gyermekéhezés enyhítését célzó törekvésből, döbbenetes és felfoghatatlan. A Jobbik továbbra is eltökélt a probléma felszámolásában, a visszaélések elkerülése végett ugyanakkor szociális kártya bevezetését és szociális bolthálózat kiépítését javasolja, hiszen valljuk be, a gyerekekre fordítandó, szülőknek adott forintok gyakran dohányboltok és kocsmák pultjain végzik!

KM?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában