Helyi közélet

2015.11.10. 12:17

Jobbik-sajtótájékoztató: Megújul a Lurkó kuckó Tiszavasváriban!

Tiszavasvári - Újabb pályázati sikerről adott hírt dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere: a város közel 30 millió forintot nyert a belügyminisztérium pályázatán a mintegy 70 gyermek második otthonát jelentő, Egység utcai Lurkó kuckó óvoda felújítására.

Tiszavasvári - Újabb pályázati sikerről adott hírt dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere: a város közel 30 millió forintot nyert a belügyminisztérium pályázatán a mintegy 70 gyermek második otthonát jelentő, Egység utcai Lurkó kuckó óvoda felújítására. – A 95%-ban támogatási forrásból és 5%-ban saját erőből finanszírozott beruházás végére, 2016. decemberéig „megfiatalodik” az önkormányzati fenntartású intézmény: akadálymentesítés, nyílászáró- és tetőcsere, napelemes rendszer, hőszigetelés, energetikai és fűtéskorszerűsítés szerepel a nyertes projektben – taglalta a városvezető. Hozzátette: immár a sokadik pályázati sikert könyvelheti el a jobbikos vezetésű Tiszavasvári.

A párt megyei és országos „bizonyítványáról”, a gazdák és a gazdaság helyzetéről és a „férfi 40”-ről is szó lesz november 13-án, pénteken 17.30 órától a rakamazi művelődési házban, ahol a Jobbik két alelnöke, dr. Apáti István és Volner János, valamint dr. Fülöp Erik tartanak lakossági fórumot – hangzott el a keddi sajtótájékoztatón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában