Helyi közélet

2015.11.10. 13:26

Terítéken a megyei értékeink

Nyíregyháza - Nem hagyományos, de épp a hagyományokat és megyénk értékeit gyűjteményes kiadványba rendező projektet zártak kedden, a nyíregyházi múzeumban.

Nyíregyháza - Nem hagyományos, de épp a hagyományokat és megyénk értékeit gyűjteményes kiadványba rendező projektet zártak kedden, a nyíregyházi múzeumban. V. Németh Zsolt FM Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért felelős államtitkára szép számú érdeklődő előtt ismertette az elvégzett feladatot Seszták Oszkárral, a megyei közgyűlés elnökével, valamint Baracsi Endre alelnökkel.

Az egyik eleme a megyei értéktárnak az a vándorkiállítás, ami a múzeum második emeletén található, és Csutkai Csaba objektívjén át láttatja a megye 19 értékét. A bemutatott látnivalókat egy korlátozott számú, és kereskedelmi forgalomban nem kapható album tartalmazza, aminek bemutatója november 19-e lesz. A látnivalókról videófilm készült, ami DVD formában elérhető, illetve az interneten is. A megye értékeinek külön jelzése is van, egy logó, amit ugyancsak alkalmazni fognak a vendégek és az itt élők tájékoztatása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában