Helyi közélet

2015.12.07. 17:44

Diákok segítik a járőrök munkáját Nyíregyházán

Nyíregyháza - Közösségi szolgálatot ellátó diákok segítik a Nyíregyházi Rendőrkapitányság gyalogos szolgálatot ellátó járőreinek munkáját a karácsonyi forgatagban.

Nyíregyháza - Közösségi szolgálatot ellátó diákok segítik a Nyíregyházi Rendőrkapitányság gyalogos szolgálatot ellátó járőreinek munkáját a karácsonyi forgatagban. A rendőrök az év végi ünnepek közeledtével gyakrabban előforduló bűncselekményekre figyelmeztetik az állampolgárokat, a diákok bűnmegelőzési tanácsokkal ellátott szórólapokat osztanak, és több nyelven információkkal, útbaigazítással segítenek. Az egyenruhás rendőrökön kívül civil ruhás nyomozók figyelnek az emberek biztonságára. A megerősített jelenlét célja a nagy tömeget vonzó helyszíneken, valamint a bevásárlóközpontok, alkalmi kirakodóvásárok környékén a különböző jogsértések megelőzése, az állampolgárok vagyonbiztonságának növelése.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában