Helyi közélet

2016.02.02. 10:25

Betörtek a vásárosnaményi házba, hogy kiüssék magukat a háztartási vegyszerrel - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 1-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 1-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rongálás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves és egy 22 éves vásárosnaményi férfi ellen. A férfiak 2016. február 1-jén betörték egy vásárosnaményi lakatlan ház ablakát és bementek, hogy ott a magukkal vitt háztartási vegyi anyaggal elbódítsák magukat. A rendőrök a férfiakat a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse testi sértés bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. Csaba 20 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. február 1-jén otthonában egy családi vitát követően késsel fenyegetőzött, majd bántalmazta közeli hozzátartozóit. A rendőrök a férfit lakóhelyén elfogták, a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves egy 31 éves nyírteleki lakosok és egy 29 éves nagycserkeszi lakos ellen. A három férfi 2016. február 1-jén egy Görögszállás külterületén lévő földterületről fát tulajdonított el. A férfiakat a rendőrök tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 56 éves nyírgyulaji lakos ellen. A férfi 2016. február 1-jén Nyírgyulaj belterületéről fát tulajdonított el. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves helyi lakos ellen. A fiú 2016. február 1-jén egy Kemecse és Kótaj közötti fasorból akácfát kísérelt meg eltulajdonítani, de járőrök tetten érték. Az egyenruhások a fiatalt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. István 36 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. január 29-én bement egy tiszalöki használtcikk kereskedés udvarára, ahonnan két kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2016. február 1-jén elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az egyenruhások az egyik ellopott biciklit megtalálták és lefoglalták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában