Helyi közélet

2016.02.18. 14:13

Elfogadták a költségvetést - Épületrészeket újítanak fel, bútorokat vesznek

Nyíregyháza - A kötelező betelepítési kvóta elutasítása váltotta ki a legnagyobb vitát a közgyűlésen.

Nyíregyháza - A kötelező betelepítési kvóta elutasítása váltotta ki a legnagyobb vitát a közgyűlésen.

Épületrészek felújítást, bútorbeszerzést és a régi szavazóberendezés cseréjét tervezi a megyei önkormányzat abból a 2016-os, közel 610 millió forintos költségvetési forrásból, amelyet csütörtökön hagyott jóvá a megyei közgyűlés ellenszavazat nélkül, 16 igen szavazattal s 7 képviselő tartózkodása mellett.

S talán még a költségvetésnél is fontosabb volt az a napirendi pont, s annak elfogadása, amelyben a megyei szintű foglalkoztatási megállapodásokról és gazdaságfejlesztési együttműködésekről, illetve az ehhez kapcsolódó területi operatív programról döntöttek a képviselők.

Az önkormányzati ülésen napirend előtt, illetve egy-egy napirendi ponthoz kapcsolódóan az egyhangú fideszes támogatás mellett az ellenzék soraiból is hangoztak el időnként felszólalások.

KM


Nyíregyháza - Elfogadta 2016-os költségvetését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat csütörtöki, nyíregyházi ülésén.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában