Helyi közélet

2016.06.28. 10:05

Nem működik a telefon a bíróságon

Nyíregyháza, Nyírbátor - Magyar Telekom Nyrt. rendszerében történt meghibásodás miatt a Nyíregyházi Törvényszék, a Nyíregyházi Közigazgatási –és Munkaügyi Bíróság, a Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága, a Nyíregyházi Járásbíróság és a Nyírbátori Járásbíróság (42) 523-800, illetve (42) 524-000 telefon és fax számai a hiba elhárításáig nem elérhetőek.

Nyíregyháza, Nyírbátor - Magyar Telekom Nyrt. rendszerében történt meghibásodás miatt a Nyíregyházi Törvényszék, a Nyíregyházi Közigazgatási –és Munkaügyi Bíróság, a Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága, a Nyíregyházi Járásbíróság és a Nyírbátori Járásbíróság (42) 523-800, illetve (42) 524-000 telefon és fax számai a hiba elhárításáig nem elérhetőek. A bíróság elérhetősége az ügyfelek részére jelenleg az elektronikus felületeken biztosított. A hiba elhárításáig a törvényszék az ügyfelek megértését és türelmét kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában