Helyi közélet

2016.12.09. 15:22

Egymilliós adomány a településnek

Rozsály - Munkatársai kezdeményezése mellé állt a szolgáltató, és gyűjtötték össze közösen a pénzt.

Rozsály - Munkatársai kezdeményezése mellé állt a szolgáltató, és gyűjtötték össze közösen a pénzt.

Egy hatalmas, 1 millió forintos pénzadományt szimbolizáló csekk uralta pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal irodáját. Itt adták át jelképesen azt a pénzt, amit a Nyíregyházi Áramhálózati Üzem munkatársai kezdeményezésére az E.ON csoport munkatársai gyűjtöttek, azt követően, hogy megyénk több települését még a nyáron ért természeti csapás, pusztító jégverés.

– A társadalmi felelősségvállalás és az önkéntesség támogatása olyan érték, amely vállalati kultúránk része. Örömmel álltunk munkatársaink kezdeményezés mellé, s bízunk benne, hogy a rászoruló családoknak segítséget jelent adományunk – adta át jó szívvel a jelképes csekket Pántya Attila, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Nyíregyházi Üzemének vezetője.

– A családok köszönetét is tolmácsolom a vállalatnak és segítőkész munkatársainak – mondta Sztolyka Zoltán, Rozsály polgármestere, míg Kozma Péter megyei kormánymegbízott arról beszélt: váratlan természeti események után a kormányzati szervek elsődleges felelőssége és feladata a kárfelmérés, majd a kárenyhítés segítségnyújtás szervezése.

– A magánszemélyek, civil szervezetek és vállalatok összefogása sokat jelent a problémák gyors és hatékony megoldásában. Értékeljük, s külön köszönjük az E.ON felelős vállalati hozzáállását és adományát – emelte ki Kozma Péter megyei kormánymegbízott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában