Helyi közélet

2016.12.01. 12:15

Fürdő-show fűszerezi az életüket

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hévízen vehették át a díjat a két megyei fürdő képviselői.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hévízen vehették át a díjat a két megyei fürdő képviselői.

Lubickoltak az elismerésben a kisvárdaiak és a tiszavasváriak. A Magyar Fürdőszövetség hévízi közgyűlésének keretében adták át Az év fürdője verseny különböző kategóriájában előkelő pozíciót elért nevezőknek a díjakat. A NaturMed Hotel Carbonában kihirdették, hogy „A helyiek kedvenc fürdője” összevetésben a Kisvárdai Várfürdő lett a második helyezett.

– Mivel az előző évben a harmadik helyet értük el, ezek szerint javulunk. Jó érzés, hogy tőlünk nevesebb helyeket sikerült megelőznünk – jegyezte meg Kovács Lajos igazgató. – A szép, parkos környezetben a személyzetünk igyekszik a vendégeink kedvében járni. Az idősek a termál gyógyvizű medencét kedvelik, a fiatalok az élményelemeket szeretik. A nyári szezon után a belső térben a gyógymedence, a pezsgőfürdő, a gyermekmedence, a szauna, a száraz- és a nedves gőzfürdő, valamint a frissítő masszázs vehető igénybe.

Orfű, Kisvárda és Dávod után A helyiek kedvenc fürdője kategóriában negyedik helyezett lett a Tiszavasvári Strandfürdő.

– Örömmel tölt el bennünket, hogy az élmezőnyben végeztünk. Bár fontos nekünk a szakmai elismerés is, de ezúttal a közönség szavazott. Vagyis a visszajáró vendégkörünk, ami pozitív visszacsatolás – fogalmazott Nagyné Juhász Zsuzsa, a strandfürdő vezetője. – A családbarát fürdő az elmúlt években látványosan megújult. A medencék mellett csúszda, trambulin és vízijátszótér is várja a gyerekeket. A termálmedence magas sótartalmú jódos-brómos gyógyvize mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére ajánlott, de egyébként bárki megmártózhat a meleg vizében. A gyógyászati részünk egész évben üzemel. Ár-érték arányban is vonzó a vasvári fürdő.

KM–LTL

A helyiek kedvenc fürdője:

1. Orfű Aquapark

2. Kisvárdai Várfürdő

3. Dávodi Strandfürdő

4. Tiszavasvári Strandfürdő

5. Borbála Fürdő, Algyő

6. Tatai Fényes Fürdő és Kemping

7. Gödi Termálfürdő

8. Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping

9. Nagyszénási Parkfürdő

10. Csisztafürdő, Buzsák

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában