Helyi közélet

2016.12.24. 12:56

V. Varázslatos Karácsony Nyíregyházán

Nyíregyháza - Csodaszép karácsonyi műsorral kedveskedett a helyi lakosoknak és a meghívott vendégeknek a Szabó Lőrinc Tagintézmény, ahol a meghitt Betlehemi Játékokat többgenerációs együttműködéssel adták elő az intézmény tanulói, és a Nyíregyháza-Sóstófürdői-Sóstóhegyi Nyugdíjas Szervezet Vadrózsa tánccsoportja.

Nyíregyháza - Csodaszép karácsonyi műsorral kedveskedett a helyi lakosoknak és a meghívott vendégeknek a Szabó Lőrinc Tagintézmény, ahol a meghitt Betlehemi Játékokat többgenerációs együttműködéssel adták elő az intézmény tanulói, és a Nyíregyháza-Sóstófürdői-Sóstóhegyi Nyugdíjas Szervezet Vadrózsa tánccsoportja. Ez, az V. Varázslatos Karácsony a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Sóstóhegyi Közművelődési Színtérnek, valamint az iskola dolgozóinak köszönhetően jött létre, ahol a sztárvendég a 4 for Dance volt, akik a fergeteges produkciójuk előtt bevallották, hogy "hazatérésnek érzik a sóstóhegyi fellépéseiket". A vendégeket a műsor után ízletes frissen sült hurka, kolbász és lapcsánka, valamint forralt bor és tea várta.

- Mizsákné Sipeki Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában