Helyi közélet

2016.12.01. 10:37

Videó: Alkalmatlan a gépjárművezetésre a csengeri motorbaleset okozója

Csenger - Két szabályosan közlekedő motoros ütközött egy pótkocsis teherautóval Csengernél. Az egyik motoros meghalt, a másik maradandó sérülésekkel élte túl az ütközést. <a href="http://tenyek.hu/tenyek/225361_naszutja-elott-halt-meg.html">A Tények riportja</a>.

Csenger - Két szabályosan közlekedő motoros ütközött egy pótkocsis teherautóval Csengernél. Az egyik motoros meghalt, a másik maradandó sérülésekkel élte túl az ütközést. A Tények riportja.

Neki az volt a szerencséje, hogy még el tudta dönteni a motort, így alácsúszott a pótkocsinak. A másik motorosnak erre már nem volt ideje, ő nekihajtott a teherautónak, és azonnal meghalt. A férfinak néhány nappal korábban volt az esküvője. A vétkes sofőr ellen most emeltek vádat, és az is kiderült, hogy alkalmatlan a vezetésre.

Forrás: tenyek.hu/rtl.hu


Nyíregyháza - Vádat emelt a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség egy teherautóvezető ellen, aki a járművével szabálytalanul kanyarodott, és ezzel egy motoros halálát okozta, egy másik motoros pedig maradandó fogyatékosságot szenvedett.

 


Csenger - Motorosokkal ütközött egy teherautó, az egyik motorkerékpáros életét vesztette Csengerben.

 

 


Csenger - Halálos motorbaleset történt tegnap este Csengerben. Két motoros csapódott egy kanyarodó kamionba. Az egyikük azonnal meghalt. A helyieket megrázta az eset. Azt mondják, a férfinak nemrég volt az esküvője, felesége pedig állapotos. A másik motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudni.

Ezek is érdekelhetik