Helyi közélet

2017.03.10. 09:42

Jobbik-sajtótájékoztató: „Rendet kell tenni, mert rendnek kell lenni!”

Nyíregyháza - Adorján Béla a 4. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje.

Nyíregyháza - Adorján Béla a 4. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje.

Seres Magdolna, a Jobbik megyei sajtófőnöke mutatta be a szabolcs-szatmár-beregi 4. számú választókerület 2018-as országgyűlési képviselőjelöltjét, Adorján Bélát: 2002-től független önkormányzati képviselő, 2010-től a Jobbik képviselője, frakcióvezetője a megyei közgyűlésben, ő a mozgalom megyei elnöke.

A népi iparművész végzettségű három gyermekes családapának feltett szándéka, hogy ha megválasztják, a Jobbik országgyűlési képviselője jobbá, élhetőbbé tegye a választókerületét. „Rendet kell tenni, mert rendnek kell lenni! Ezt szeretném elérni az oktatás, az egészségügy, a közfoglalkoztatás és a foglalkoztatás-politika területén egyaránt. Hamarosan részletesen kifejtem a konkrét terveimet, szándékaimat. A választókerületben eddig szolgálatot teljesítő országgyűlési képviselők nem voltak képesek megakadályozni, hogy a térség mérhetetlenül leszakadjon, ezen szeretnék változtatni!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában