Helyi közélet

2017.07.09. 08:32

Egy bottal és egy horoggal versenyeztek Nyírpazonyban

Nyírpazony - A pontyok mellett szép számmal akadt horogra amur, kárász és csuka is.

Nyírpazony - A pontyok mellett szép számmal akadt horogra amur, kárász és csuka is.

Harmadik alkalommal rendezték meg a napokban a Kabalási Egyéni Horgászkupát. A Nyírpazony mellett fekvő tó gyönyörű környezetben várta a versenyzőket. A tó üzemeltetője a hagyományoknak megfelelően reggelivel és innivalóval kínálta a horgászokat. A sorsolást követően reggel 7 órakor vette kezdetét a megmérettetés, és 5 óra állt a versenyzők rendelkezésre. A szabályzat szerint kizárólag egy bottal és egy horoggal lehetett horgászni, és minden hal beleszámított a végelszámolásba. Az öt óra alatt a pontyok mellett szép számmal akadt horogra amur, kárász és csuka is. A rendkívüli meleg sem csillapította a versenyzők kitartását, hiszen több mint 130 kilós összfogás született. Az eredményhirdetés után finom ebéd zárta a versenyt.

Az eredmények

1. Haraszkó Csaba (31,21 kg), 2. Juhász Csaba (22,36 kg), 3. Balla Roland (17,2 kg). Legnagyobb halat ifj. Csonka László fogta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában