Helyi közélet

2017.07.04. 17:09

Nem tudtak jegyet venni

Mátészalka, Nyírbátor - A problémát kábelvágás okozta – tájékoztatta lapunkat a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága.

Mátészalka, Nyírbátor - A problémát kábelvágás okozta – tájékoztatta lapunkat a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága.

Hétfőn délelőtt egy elektronikus levél formájában érkezett szerkesztőségünkbe a panasz, miszerint: „Nyírbátor és Mátészalka között július 2-án, vasárnap délután ismét lehalt a MÁV jegykiadási rendszere. Órákon át nem lehetett jegyet venni, mert állítólag valami központi szerverkapcsolati hiba ütötte fel a fejét. Vajon mi lehetett a probléma?” – tette fel a kézenfekvő kérdést olvasónk.

Átmeneti volt csak a zavar

A MÁV Zrt. megerősítette olvasónk információit, és nem söpörte a szőnyeg alá a problémát.

A Kelet-Magyarország megkeresésére a vasúttársaság kommunikációs igazgatósága az alábbi választ adta: „július 2-án, 16.30-tól 18 óráig kábelvágás miatt átmenetileg nem működtek a jegypénztári szolgáltatások a miskolci és a debreceni térségben. Ez idő alatt az utasok a vonatokon, a jegyvizsgálónál pótdíj megfizetése nélkül válthatták meg menetjegyeiket. A vasúttársaság a műszaki hibáról, illetve a jegyvásárlási lehetőség korlátozásáról a MÁV-csoport honlapján, illetve az állomási utastájékoztató rendszerek segítségével értesítette az utazóközönséget. A kényelmetlenségekért a vasúttársaság az utasok elnézését kéri” – olvasható a MÁV Zrt. elektronikus válaszában.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában