Helyi közélet

2017.11.26. 10:02

Kétszer is megszeget a távoltartási végzést egy tiszabezdédi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 25-én Pusztadobos külterületén elfogtak egy 30 éves pusztadobosi férfit. Ellene a Vásárosnaményi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt folytatott büntetőeljárásban bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság zaklatás miatt indított büntetőeljárást egy 60 éves tiszabezdédi lakos ellen. A férfi 2017. november 25-én és az azt megelőző napon is megszegte a Kisvárdai Járásbíróság végzését, melyben feleségétől távoltartását rendelték el. A rendőrök a bejelentést követően a férfit előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában