Helyi közélet

2018.04.14. 11:03

Megkérdeztük pénteken, 13-án: Ön babonás?

Nyíregyháza - <strong>Boros Mihály</strong>: Ha jobban belegondolok, semmilyen jelentősége nincs az életemben annak, hogy pénteken, 13-án valaki jobban hisz a szerencsében vagy a szerencsétlenségben. Én inkább a kész tényekre alapozok.

Nyíregyháza - Boros Mihály: Ha jobban belegondolok, semmilyen jelentősége nincs az életemben annak, hogy pénteken, 13-án valaki jobban hisz a szerencsében vagy a szerencsétlenségben. Én inkább a kész tényekre alapozok.

Vakály Gergő: Szerintem a babona nem befolyásolja az életünket. Nekem mindegy, hogy éppen milyen nap van és hányadika. A nagymamám babonás. Úgy gondolom, hogy inkább az idősek körében van ennek jelentősége.

Majer Judit: Tudok arról, hogy sok embernél mekkora jelentősége van a „péntek 13-nak”. Rám nem hat különösebben. Viszont szerencsésnek tartom magam, hogy van egy Zseni névre hallgató fekete macskám otthon.

Kiss Béla: Bár a mágiát szeretem, valahogy a babona teljesen távol áll tőlem, egyáltalán nem szoktam ilyesmivel foglalkozni. Pénteken, 13-án láttam egy balesetet, az elszenvedőknek biztosan rossz napjuk lehetett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában