Helyi közélet

2018.10.19. 09:16

Ham Ko Ham - Szakmai sikerek és magánéleti örömök

Biri - A Ham Ko Ham frontembere, Rézműves Márkó megmutatta rajongóinak egy hónapos kisfiát.

Biri - A Ham Ko Ham frontembere, Rézműves Márkó megmutatta rajongóinak egy hónapos kisfiát.

Nincs megállás, hiába ellopták a Ham Ko Ham biciklijét, zökkenőmentesen fut a fiúk szekere. Egymást érik a felkérések, folyamatosan járják az országot a fiatal, tehetséges zenészek, a közönség pedig rajong értük, koncertjeiken ezrek éneklik Márkóval a formáció legnépszerűbb dalait.

Isten ajándéka

A videómegosztókon is hihetetlen megtekintéseket könyvelhetnek el: Ellopták a biciklim című klipjükre eddig több mint 12 millióan kattintottak, de a Bármerre jársz (3,8 millió megtekintés) és a legújabb, Te vagy nekem című dalukra is sokan voltak kíváncsiak (több mint 870 ezren) szűk két hónap alatt. A zenekar legközelebb a Csabai Kolbászfesztiválon lép színpadra. A szakmai sikerek mellett a Ham Ko Ham frontemberének, Rézműves Márkónak a magánéleti örömökből is bőven kijut, ugyanis egy hónapja született meg első gyermeke.

A kisfiút – aki édesapja nevét viszi tovább – büszkén mutatta meg Face­book-oldalán az énekes, hálát adva a pici érkezéséért. Természetesen a rajongók is elárasztották üzeneteikkel a szülőket; jó egészséget, hosszú, boldog életet kívánva az egész családnak.

Egyikük úgy fogalmazott: „Legyetek nagyon boldogok, gyönyörű a kisfiatok! Isten ajándéka, egy gyermeknél nincs nagyobb öröm.”

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában