Helyi közélet

2018.10.10. 08:08

Ketten sérültek meg a Tuzsérnál felborult autóban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kanyarodás közben kiszakadt egy acéllemezeket szállító nyerges vontató hátsóhídja és teljes útzárt képzett kedden délelőtt Nagykállóban, a Széchenyi és a Korányi Frigyes utak kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A város önkéntes tűzoltói a szerelvényt áramtalanították, majd a rakomány átpakolását követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és felborult egy személygépkocsi kedden este a 4-es számú főúton, a 21-es kilométernél, Tuzsér közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a terület megvilágításában segítettek.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház konyhája kedden este Ramocsaházán, a Rákóczi utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, majd egy vízsugárral oltották el a lángokat és a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában