360 FOKOS VIDEÓ

2019.06.27. 18:56

Megismételhetetlen élményt kínált Szüret Utcza

A jazzrock rajongóinak kedvezett a Zene Sóstón szerdai koncertje: a nyíregyházi Szüret Utcza egy órán keresztül muzsikált.

Az együttes 2010-ben alakult, előtte minden tag más-más műfajban zenélt. Bár feldolgozásaik is vannak, a sóstói koncerten csak a saját számaikat mutatták be a közönségnek.

– A dalszerzésnél általában a zenekar egyik tagja hoz egy témát, amire elkezdünk „jammelni”, majd ezeknek a zenei gondolatoknak adunk egy formát – mondta el Nagy Péter, a Szüret Utcza billentyűse. – Nagyon gyakran improvizálunk, mindannyian kiélhetjük a kreativitásunkat.

Nagy Péter hozzátette: mivel a Szüret Utcza instrumentális muzsikát játszik, nagyon nehéz meghatározni, hogy egy-egy dalnak mi a pontos témája. Tulajdonképpen a hallgatóságon múlik, hogy milyen érzéseket szűr le a dallamokból.

Zenéjüket még különlegesebbé teszi, hogy helyszíntől és hangulattól függően újabb és újabb improvizációkkal egészülhetnek ki a számaik, így szinte minden koncertjük egyedi élményt nyújt a hallgatóknak.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában