Szövetségben Nyíregyházáért

2019.10.03. 11:52

Lövei Csaba: Ellenzéki plakátok elhelyezésére kérjük a lakosságot

A megyeszékhelyen élő lakosság segítségét kérte a kampányban Lövei Csaba, a Szövetségben Nyíregyházáért önkormányzat képviselőjelöltje csütörtöki, plakáthelyzettel kapcsolatos sajtótájékoztatóján.

Mint elmondta, szinte csak Nyíregyházára jellemző, hogy úgy próbálják kiszorítani az ellenzéket, hogy nem engedik a villanyoszlopokra kihelyezni a plakátjaikat. – Ráadásul a város illetékes cége 285 ezer forint nettó összegben még ki is számlázta az eltávolítás áfa-val terhelt költségeit, miközben számításaink szerint több tízmillió forint értékben vannak kint fideszes plakátok. Nincs esélyegyenlőség, egy dolgot tehetünk: Jeszenszki András polgármester-jelöltünk nevében arra kérjük a nyíregyháziakat, hogy ingatlanjaikon helyezzék el az ő plakátjait. A könnyűszerkezetes plakátok, amelyekhez minden rögzítő elemet biztosítunk, csütörtöktől átvehetők az MSZP Benczúr téri irodájában – tudatta Lövei Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában