Rangos elismerés

2019.11.25. 12:30

Újabb elismerés a Hotel Pangeának

A nyíregyházi Deluxe Apartman lett kategóriájának a győztese.

Fotó: PUSZTAI SANDOR KELET-MAGYARORSZAG

Pusztán néhányszor kelt fel a nap csak azóta, hogy a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat szálloda kategóriájában a nyíregyházi Hotel Pangea érdemelte ki az első díjat. Most pedig közhírré tették, hogy a szallas.hu által kiírt Év Szállása 2019 versenyen a 4-5 csillagos hotel 70 szoba alatti kategóriában a roppant értékes második helyet érte el a tavaly átadott tematikus szálloda.

Czifrik Viktória a legfrissebb díjjal

Rangos elismerés

A verseny rangsorait a szakmai zsűri, a több mint 1 millió valós vendégértékelés és a rekordmennyiségű, 262 515 szavazat határozták meg.

– Nagy öröm, hogy egy újabb rangos elismeréssel gazdagodtunk. A vendégek elégedettségi jelzése alapján hirdették ki az eredményt. Először meglepődtünk, majd a bejelentés óta egyre jobban tudatosul bennünk, hogy hova jutottunk az alig több mint egy esztendő alatt – reagált megkeresésünkre Czifrik Viktória, a Hotel Pangea szállodaigazgatója.

A nem hotel típusú szálláshelyek közül a Deluxe Apartman Nyíregyháza lett a legjobb.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában