rektori dícséret

2019.12.11. 11:30

Elismeréseket és ösztöndíjat kaptak

Az ösztöndíj nemcsak segíti, hanem motiválja is a tehetséges hallgatókat.

Fotó: Sipeki Péter

Kiválóan szerepeltek a Nyíregyházi Egyetem hallgatói az Országos Városmarketing Versenyen és az OTP Üzletrace Országos Szakmai Versenyen – őket, valamint az MNB speciális ösztöndíjában részesülő hallgatókat köszöntötte és részesítette rektori dicséretben kedden Vassné dr. habil. Figula Erika, a felsőoktatási intézmény rektora.

Mint kiderült: a Magyar Nemzeti Bank és a Nyíregyházi Egyetem ebben a tanévben 30 gazdálkodási és menedzsment alapképzési szakos hallgatónak ad ösztöndíjat.

A jegybank a társadalmi felelősségvállalási stratégiájának szellemében írja ki a pályázatot, amelynek célja, hogy többek között az alkalmazott közgazdaságtan, gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés, gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, regionális és környezeti gazdaságtan, illetve vállalkozásfejlesztés képzésekben résztvevő hallgatókat támogassa.

A Magyar Nemzeti Bank kiválósági ösztöndíját az érintett szakok hallgatói tíz hónapon át kapják.

Sikeres csapatok

Az Országos Városmarketing Versenyen az egyetem turizmus-vendéglátás szakos hallgatóinak csapata (Korodi Bettina, Méder Sarolta, Török Zsófia) az ötödik helyen végzett, az OTP Üzletrace Országos Szakmai Versenyen az intézmény gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatói (Barnák Nikolett, Bakos Ferenc, Tálas Zita) szerepeltek sikeresen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában