Kormányablak

2021.03.10. 10:18

Költözik a nyírbátori kormányablak

„Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy március 23-tól a nyírbátori kormányablak új helyszínen, a 4300 Nyírbátor, Martinovics u. 19. szám alatt folytatja működését.”

Forrás: Illusztráció - Bohács József / Google Maps

2021. március 22-én, hétfőn a Nyírbátor, Szabadság tér 6. alatti kormányablak technikai okok miatt zárva tart. Ezen a napon ügyintézésre a Máriapócs, Kossuth tér 2. és Nyírlugos, Szabadság tér 1. alatti kormányablakokban van lehetőség.

A járványügyi helyzetre tekintettel továbbra is arra kérjük az ügyfeleinket, hogy csak a legszükségesebb, halaszthatatlan ügyekkel keressék fel a kormányablakokat, és lehetőség szerint válasszák az elektronikus ügyintézési lehetőségeket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kormányablakokban továbbra is kizárólag előzetes időpontfoglalással fogadjuk ügyfeleinket. Időpontfoglalására az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve a 1818 ingyenesen hívható telefonszámon van lehetőség.

- SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KORMÁNYHIVATAL -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában