Gazdikereső

2022.02.07. 12:05

Találja meg a család új kedvencét!

Újabb három kutyának szeretnénk szerető otthont találni.

KM

Báró, Shy és Benu otthont keres

Forrás: Fotók: Nyírvv

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! 


A NyírVV Nonprofit Kft. Állategészségügyi Telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen. 


Gazdára várva 


Báró egy körülbelül hároméves, közepes termetű, keverék, kan kutya. Sok megpróbáltatáson eshetett át, de szerencsére az emberekbe vetett bizalma megmaradt. Bújós, szívesen hízeleg. Nagy mozgásigényű, eleven, éber, okos, tanulékony négylábú, amely bármikor kapható egy kis játékra. Fajtársaival barátkozik, a macskákkal érdeklődő. Pórázon – bár még van hova fejlődnie – viszonylag szépen sétál. 


Shy egy körülbelül egyéves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Nagyon játékos, vidám, élénk természetű eb. Idegenekkel eleinte egy kicsit visszahúzódó, de kiszimatolja, ha kedvesen közelednek felé, és ekkor előbújik barátkozós énje. A többi kutyához is barátságosan közelít, a macskákat azonban megkergeti. Pórázon még sok gyakorlásra van szüksége. 


Benu egy körülbelül egyéves, közepes termetű, keverék, szuka kutya. Bohókás temperamentumú, jóindulatú, folyton ölbe vágyó, hatalmas szívű eb. Nagy mozgásigényű, játékos és éber. Szívesen fedezi fel a környezetét. Fajtársaival szívesen ismerkedik, a macskákkal nem agresszív. Pórázon még sokat kel gyakorolnia vele leendő gazdájának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában