Tündérszépek

2022.02.09. 14:44

Videó: szépségek fotózása - ilyen a munka profi fotósainkkal

A megyei Tündérszépek-versenyzők pózoltak fotósaink kamerái előtt.

KM

Még várjuk mindazok jelentkezését a Tündérszépek országos szépségversenyünkre, akik szeretnék megmutatni a világnak szépségüket és megyénket képviselni a fináléban: a www.tunderszepek.hu weboldalon néhány egyszerű kattintással bármelyik 18 és 29 év közötti hölgy megadhatja magának az esélyt, hogy a fejére kerüljön a korona. 


Azoknak sem kell aggódniuk, akiknek nincs saját portfóliójuk, profi fotósaink ugyanis mindenkiről készítenek egy-egy sorozatot, aki jelzi az igényét a jelentkezésnél. 
 


Szívesen táncol 

 


A megyei Tündérszépek-jelöltek fotózása már el is kezdődött Nyíregyházán. Kálmándi Niki az elsők között állt profi fotóriporterünk kamerája elé. A fiatal Niki a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium végzős diákja. Szabadidejében szeret táncolni, de szívesen énekel és rajzol, valamint a manikűrkészítés sem áll távol tőle. A versenyre azért jelentkezett, hogy kipróbáljon valami újat, és pozitív tapasztalatokat szerezzen. 

 


A Niki fotózásáról készült fantasztikus hangulatú videó-összeállítást Ön is megtekintheti Szabolcs Online portálunkon! 
A Tündérszépek megyei fordulójából négy lány – a zsűri döntése nyomán három, a közönség értékelése nyomán pedig egy – továbbjut a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. A döntős lányokat igazi profik segítik majd a felkészülésben: Kárpáti Rebeka, Szarvas Andrea és Eszenyi Eszter szépségkirálynők, valamint 2021 Tündérszépe, Szabó Orsolya mentorálja a versenyzőket.

 

Borítókép: Kálmándi Niki fotózása már megnézhető a Szabolcs Online oldalán | Fotó: Ungi Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában