Gazdikereső

2022.04.19. 16:37

Ezeket a cukiságokat most örökbe fogadhatod!

Ismét szeretnénk három kutyának otthont találni, Deres, Jeges és Törpi várja a jelentkezőket.

KM

Forrás: A NYÍRVV archívuma

Ha úgy érzi, szüksége van egy négylábú társra, bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állat­egészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen. 
 

Gazdára várva 


Ezúttal három aranyos kölyökkutyát mutatunk olvasóinknak. 

 

Deres egy körülbelül három hónapos, jelenleg kis termetű, keverék szuka kutyus. Felnőve valószínűleg közepes termetűvé cseperedik majd. Játékos, bájos, embercentrikus eb. Imádja, ha ölbe veszik, választott társát pedig árnyékként követi. Szeretetéhes, hűséges kiskutya, amely cukiságával azonnal elvarázsolja az embert. 


Jeges egy körülbelül három hónapos körüli, kis termetű, keverék kan eb. Valószínűleg közepes termetű lesz felnőtt korában. Játékos, bújós, viszonylag könnyen barátkozós, rendkívül emberközpontú kiskutya. Nem csak a kétlábúakkal ismerkedik szívesen, hiszen a többi kutyával és a cicákkal is hamar megtalálja a közös hangot. Egy igazi cukorfalat, amely már alig várja, hogy megismerje leendő családját. 
 

Nagyon játékos eb 


Törpi egy körülbelül három hónapos, kis termetű, keverék kan kutya. Leendő gazdija arra számíthat, hogy felnőtt korára kisközép termetűvé cseperedik. Törpi egy nagyon játékos eb, egy igazi rosszcsont kölyök. Igazi felfedező alkat, szereti bebarangolni a környezetét. Nagyon szereti, amikor van társasága, szeretetét pedig azzal mutatja ki, hogy odabújik az emberhez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában