Nyíregyháza

2023.06.18. 18:38

Gyorsjárat Sóstógyógyfürdőre, bővülő éjszakai közlekedés és több más újdonság Nyíregyházán

A Mobilissimus által tervezett nyíregyházi buszhálózaton az iskolaszünet kezdetétől sok újdonság lesz az idei szezonban is.

Sóstógyógyfürdő gyorsabb elérése érdekében, június 17-étől, hétvégi napokon, a délelőtti és délutáni időszakban a 8️⃣-as mellett az új 8️⃣E gyorsjárat is közlekedik, amely a Vasútállomásról mindössze negyed óra alatt éri el a kedvelt fürdő- és kirándulóhelyet. A 8️⃣E mindkét irányban csatlakozik az InterCity vonatokhoz. 

⛱ Munkanapokon délután, valamint hétvégi napokon is sűrűbben indulnak az 5️⃣5️⃣-ös autóbuszok a nyári időszak alatt Sóstógyógyfürdőre.

⛱ Kibővül az éjszakai közlekedés: a 9️⃣0️⃣0️⃣-as körjárat minden nap 23:35-kor indul a Vasútállomásról, 23:55-kor pedig Sóstógyógyfürdőről, péntek és szombat éjjel pedig 0:50-kor, 2:00-kor és 3:14-kor is indul az utolsó és első vonatokhoz csatlakozva. A 9️⃣2️⃣0️⃣-as autóbusz hétköznap hajnalban, 3:42-kor indul a Jósavárosi piactól a Vasútállomás felé. 

⛱ A nyári tanszünet ideje alatt hétköznapokon négy új 7️⃣-es busz közlekedik, így a 7️⃣-es és 4️⃣4️⃣-es közös követése 20 perc helyett 15 perc lesz. 

⛱ A Belvárost Örökösfölddel a legrövidebb úton összekötő 1️⃣1️⃣-es busz reggel és délután is sűrűbben közlekedik. 

⛱ A nagyfoglalkoztatók igényeinek megfelelően új járatpár közlekedik a 4️⃣9️⃣-es vonalon, valamint a LEGO jobb kiszolgálása érdekében a meghosszabbított 9️⃣4️⃣-es járatok 9️⃣4️⃣L jelzéssel a LEGO-ig közlekednek, így az Északi körút térségéből is közvetlenül elérhető lesz az iparterület. 

⛱ Egész nyáron közlekedik az Ikarus 280-as Retro autóbusz: minden pénteken a 1️⃣1️⃣-es és az 5️⃣5️⃣-ös, minden vasárnap pedig a 8️⃣E vonalán. 

A legfontosabb információk és a menetrendek a Volánbusz Zrt. https://nyiregyhaza.volanbusz.hu/ oldalán, valamint a menetrend.app felületén érhetők el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában