Kisvárda

2023.08.14. 14:37

Folytatódik a felújítás a kórházban

A munkálatok ideje alatt a kórház dolgozói segítenek eligazodni az intézményben.

Miklós István

Jól halad a Szent Damján Görögkatolikus Kórház korszerűsítése. A munkálatok során a volt Covid ambulancián található vizesblokkokat és ultrahanghelyiséget is modernizálják, kialakítanak egy akadálymentes mosdót, továbbá megújul a gyógyászati segédeszköz üzlet előtti terület, és mindkét bejárati ajtót kicserélik – tette közzé az intézmény.

A színvonal növelése a cél

A felújítás miatt korlátozásokra is számítani kell a kórházban, többek között lezárják a szakrendelői bejáratot és az aulát, beleértve az alagsorba vezető lépcsőt is. Ebben az időszakban a földszinti szakrendelések elsősorban a főbejáraton és a főfolyosón keresztül lesznek megközelíthetők.

A pénztár augusztus 27-éig a fül-orr-gégészeti szakrendelők felől közelíthető meg, a gyógyászati segédeszköz üzletet pedig szintén bezárják – tájékoztatott az intézmény, hozzátéve: fejlesztéseik célja a betegellátás színvonalának javítása és a betegelégedettség növelése, és a korszerűsítéssel járó átmeneti kellemetlenségekért a pácienseik megértését, türelmét kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában