Ingatlan

2023.08.05. 08:00

Gondolná? Igazi luxus rejtőzik Nyíregyháza szélén

Szon.hu

Olyan ottonról álmodozik, ahol a luxus és a kényelem úgy öleli át, akár egy puha takaró? 

A 2008-ban épült kétszintes otthonban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő elfoglaltságot, hiszen a konditermen keresztül, a medencén át a moziszobáig minden megtalálható benne. A télikertben pedig a hideg hónapokban sem kell lemondania a természet közelségéről. 


Nyíregyháza szélén (A Debreceni út környékén) luxus ingatlan eladó!

A 2008-ban épült kétszintes ház 545 nm, illetve 1360 nm-es telekkel rendelkezik. Az ingatlanban 7 szoba + nappali, medence, konditerem, jacuzzi, két szauna, moziszoba, télikert, amerikai konyha, 4 fürdőszoba, 7 WC , illetve két állásos garázs található. A teljes felső emelet most került felújításra.

A filagóriával is rendelkező udvar térkövezett, a fűvel borított részeken pedig öntözőrendszer van kiépítve. A telek magasan körbekerített, amely így biztosítja a magánszférát.

A csendes és privát környezet ellenére több szupermarket, benzinkút, autópálya, óvoda és iskola is van a közelben, illetve a városközpont is elérhető autóval 5 perc alatt.

Az ingatlan rezsije a mérete ellenére alacsony.

Ez a ház minden igényt kielégít. Az extráinak köszönhetően ide valóban pihenni tér haza az ember.
További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában