Nyírbátor

2023.09.12. 09:23

Újra itt volt a nagy csapat

A nyírbátori Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesületének tagjai nemrégiben egy fergeteges napot töltöttek együtt a nagykárolyi nyugdíjas barátaikkal Nyírbátorban. 

Szon.hu

Reméljük, sokszor lesz még ilyen szép napunk

Forrás: Fotó: Egyesület

A kezdet kissé izgalmasra sikeredett, mivel a vendégeinknek várakozniuk kellett a határon, s így késve érkeztek, de nagy volt az örömünk, amikor begördült az autóbusz a régi 2-es iskola udvarára. Az „Újra itt van a nagy csapat” éneklésével fogadtuk őket. A köszöntés után Török Mihályné egy verssel kedveskedett a megjelenteknek, majd meglepetés ajándékcsomagot adtunk át a vendégeinknek. Nagy boldogsággal töltött el bennünket, hogy rendezvényünket megtisztelte Máté Antal, Nyírbátor polgármestere, aki a Hardi Csárda finom ebédje előtt pohárköszöntőt mondott. Az ebédet követő desszert elfogyasztása után felhőtlen táncos mulatsággal töltöttük a délutánt. A talpalávalót ezúttal is a nagykárolyi zenész barátaink szolgáltatták. 
Bármennyire is jól érzi magát ilyenkor a társaság, egyszer eljön a búcsú ideje. Abban a reményben köszöntünk el egymástól, hogy „lesz még sok ilyen szép napunk...!” 
Tóth Árpádné, az egyesület elnöke 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában