Nyíregyháza

2023.10.12. 08:24

LED-csereprogram: 44 ezer fényforrást osztanak ki Nyíregyházán

A program júniusban indult.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Pixabay

November 2-án kezdődik és november 22-ig tart – hétfőtől péntekig munkaidőben 8.30 és 16 óra között – a CYEB energiakereskedő cég által elérhetővé tett ingyenes LED fényforrások – összesen 44 ezer – kiosztása a nyíregyházi városházán.

A megadott időpontban azokat várják (a LED-ekre jogosult felhasználót vagy meghatalmazottját), akik sikeresen regisztráltak, és igényeltek LED fényforrásokat a lakossági villanyszámlájuk alapján.

A LED-ek átvételéhez szükség lesz a

www.ledcsere.hu weboldal által generált átvételi nyilatkozatra,

– személyi igazolás alkalmasságára szolgáló okmányra.

Mint ahogy arról beszámoltunk, 2023 júniusától ingyenes LED-csereprogram indult Nyíregyházán az önkormányzat és a CYEB jóvoltából. A program részeként 2023. szeptember 15-ig ingyenes LED fényforrásokat igényelhettek a háztartások a lakossági villanyszámla alapján. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint regisztrálni a ledcsere.hu oldalon és követni az ott kapott utasításokat.

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrizték, s összesítették 2023. október 10-én. Ennek értelmében 44.000 db LED fényforrást osztanak majd ki Nyíregyházán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában