Nyírtelek

2023.11.27. 19:58

A tét az ország függetlensége

Szon.hu

Fotó: Pusztai Sándor

Újra fontos kérdésekben kéri ki a magyar kormány a magyar emberek véleményét, hiszen erre épít a stratégiai döntések meghozatalakor. Ez a célja a nemzeti konzultációnak, és ennek jelentőségére hívja fel a figyelmet az az országos rendezvénysorozat, amely hétfő délután Nyírteleken várta az érdeklődőket. Védjük meg a szuverenitásunkat címmel tartott lakossági fórummal egybekötött sajtótájékoztatót Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő, és Nyírtelek polgármestere, Szekeres József. 

Elmondták, miért fontos a nemzeti konzultáció kérdőívének kitöltése, hiszen ezzel segíthetjük a kormány munkáját, hogy kirajzolódjon egy irányt mutató, világos nemzeti akarat. Elhangzott, hogy a veszélyek korát éljük. Járványok, háború, gazdasági válság, és a magyar nemzeti érdekkel szemben álló brüsszeli diktátumok is nehezítik a kormány törekvéseit, miközben a szándék egy erős, gyarapodó, biztonságos és független Magyarország építése. Munka alapú társadalom a cél 2010 óta, aminek az eredménye a térségben is érezhető, hiszen az elmúlt bő évtizedben a munkanélküliségi ráta 20 százalékról 4-6 százalékra csökkent, a patrióta gazdaságpolitikának köszönhetően helyzetbe kerültek a magyar vállalkozások, emelkednek a reálbérek, és modell értékű családtámogatási rendszer épült ki. A szuverenitás megőrzésével Magyarország tovább tud erősödni – hangoztatták a sajtótájékoztató résztvevői. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában