Helyi közélet

2024.02.18. 09:00

Jól sikerült a verseny előtti tesztelés

A keszegek és kárászok mellett pontyok is horogra akadtak.

M. Magyar László

Forrás: Illusztráció: Unsplash

Elolvadt a tavakat borító jég az enyhe időjárásnak köszönhetően, vármegyénkben is egyre több horgászversenyt rendeznek, aminek nagyon örülnek a horgászok, hiszen a téli hónapok tétlensége után ismét pecázhatnak a vízpartokon. 

Sok halat fogtak 

A Z-Co Series a nagykállói Horgásztavon rendezte meg az I. Keszeg- és Kárászfogó Kupát a method és a hosszúelőkés módszert szerető horgászok számára a napokban. Előtte azonban néhányan tesztelték a tavat, és hat bottal három óra alatt fogtak közel 44 kg keszeget és kárászt. Közben Balla Róbert megakasztott egy 18 kilogrammos pontyot, és Bak Zsolt is fogott egy 11 és egy 9 kilogrammos pontyot. Ilyen előzmények után jó hangulatban rendezték meg a versenyt, aminek lesz még folytatása is. A II. Keszeg- és Kárászfogó Kupát február 24-én rendezik meg a Nagykállói Horgásztónál. 
Aki szeretne a megmérettetésen részt venni, Zámbori Attilánál nevezhet a 06-20/408-4849-es telefonszámon. Fontos tudnivaló, hogy a versenyzők vigyenek magukkal pontybölcsőt és nagy méretű szákot.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában