Nyíregyháza

2024.07.07. 08:41

Megcsípte a darázs Jacket, amitől megijedt cseppet

L. Tóth Lajos

Bacskai Zsoltnak (balról az első) emlékezetesen indult a Mandala Nyár

Fotó: Sipeki Péter

Emlékezetesen kezdődött a Mandala Nyár 2024 programsorozata. Péntek este a Sóstói Múzeumfaluban adták elő Mikó István rendezésében a Charley nénje zenés vígjátékot, és a készülődés közben megcsípte a darázs a Jacket alakító Bacskai Zsoltot.
– Zsolt allergiás a darázscsípésre, ezért a kórházba kellett sietnie vele, ahol injekciót kapott, ami elérte a kívánt hatást. Visszatért hozzánk, és ebből a közönség már semmit sem érzékelt, kiválóan alakította Jack szerepét – mondta Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház ügyvezetője.

Július 13-án este fél kilenckor kezdődik a Mandala Nyár következő epizódja, amely a Vidám Színpad előadása Horgas Ádám Ments meg, szerelem! című musical-vígjátéka a pandémia idején játszódik. Négy férfi és nő összeismerkedéséről szól, rendkívül mulatságos a történet, melynek különlegessége, hogy többtucatnyi mai sláger csendül fel benne (pl. Geszti, Ákos, Caramel és Demjén). Fellép Szaszák Zsolt, Gáspárfalvi Dorka, Botos Éva, Szakács Tibor, Vadász Gábor, Bartha Alexandra, Szőlőskei Tímea, Gazdag Tibor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában