360 FOKOS VIDEÓ

2019.08.22. 19:39

Két koncerttel búcsúzott a Zene Sóstón

Lassan véget ér a nyár, így az idén utoljára álltak fel helyi muzsikusok a Zene Sóstón színpadára. A zárónapon két együttes is koncertezett.

Elsőként a Greasy Hats nevű formáció mutatkozott be. Az alapító-énekes, Paulon László Levente – vagy ahogyan sokan ismerik, Pila – családi projektként hozta létre az együttest: fiával, Áronnal játszik együtt. A duójukat zenész barátok egészítik ki.

– Régi bluest játszunk akusztikus hangszerekkel – jellemezte Pila a Greasy Hats repertoárját. – A '20-as évektől a '60-as évekig született számokat dolgozunk fel. Leginkább Robert Johnson dalaira specializálódtunk, hiszen ő a blues atyja.

A Greasy Hats után a Tüneth Együttes muzsikált tovább. Az egykori Dongó Együttes tagjai által alapított zenekar többek között saját számokkal, megzenésített versekkel és Bródy-feldogozásokkal szórakoztatta a közönséget.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában