Becsúszó szerelem

2020.11.07. 10:06

Elhalasztották a premiert

A Becsúszó szerelmet csak jövőre láthatják a mozinézők.

Thuróczy Szabolcs a film plakátján

Forrás: VERTIGO MEDIA

A koronavírus-járvány kezdete óta már több stúdió is átütemezte a bemutatóit, így most Nagy Viktor Oszkár filmjének premierjét is elhalasztották. A készítők az alkotás közösségi oldalán osztották meg a hírt, miszerint a november 12-ére tervezett premier helyett az új tervek szerint 2021 elején vetítik majd a filmet. A korábban meghirdetett, közönségtalálkozóval összekötött előadásokat még meg fogják tartani.

A Becsúszó szerelemben Thuróczy Szabolcs is játszik: egy focidrukkert alakít, aki számos bonyodalmat okoz a főszereplőknek. A történet szerint a szintén elszánt drukker, Gyula és felesége elesik az örökbefogadás lehetőségétől, így az asszony alkut köt egy fiatal roma lánnyal, hogy adja nekik születendő gyermekét.

Thuróczy Szabolcs a film plakátján
Fotó: VERTIGO MEDIA

Nívós szereposztás

A filmben a nyíregyházi színművész mellett Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Stefanovics Angéla és Tenki Réka is feltűnik majd a vásznon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában