színház

2020.12.04. 14:57

A színészek énekelnek, és verset mondanak

KM

A múlt héten Illyés Ákos is bemutatkozott, mellette a két műsorvezető: Staub Viktória és Rák Zoltán

Fotó: Színház

Folytatódik a Móricz-(F)Actor című színházi vetélkedőshow, amelyben a Móricz Zsigmond Színház kiváló művészei szabadon választott műsorszámaikkal mérhetik össze tehetségüket, és ami pár nappal ezelőtti bemutatkozását követően nagy népszerűségnek örvend, az első három adás eddig több mint 18 ezer megtekintést ért el.

A Művész Stúdióból a teátrum Facebook-oldalán keresztül közvetített verseny valamennyi adásában – minden péntek, szombat és vasárnap este 8 órakor – egy-egy népszerű színművész mutatkozik be a közönség előtt, a vetélkedő célja pedig az, hogy a társulat tagjai kellemes kikapcsolódást nyújtsanak a nézőknek még az átmenetileg zárva lévő színházi ajtók mögül is.

Érdemes szavazni

A produkciókra szavazni is lehet, sőt érdemes is, hiszen a voksolók között minden adás után páros színházbérleteket sorsolnak ki a teátrum következő évadára, de a „Mindenünk a színház” című exkluzív színházi kiadvány egy-egy példánya is gazdára talál. Az adássorozat végén valamennyi szavazó között sorsolnak, a nyertes pedig egy wellnesshétvégét tölthet el családjával a négycsillagos hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában