Nyíregyháza

2022.08.24. 07:00

A beugró mesterfodrász

Nézőként várta az improvizációs szituációkat, ám egyszer csak a színpadon találta magát.

A frizurakészítés, a hajvágás, a melírozás közben folyamatosan kapja a szalonképes, dicsérő szavakat Lukovics György, a nyíregyházi aranykoszorús mesterfodrász. Mindezt annak köszönheti, hogy részese volt a 30. Jubileumi Mandala Nyár szombati improvizációs estjének, amely a KarantÉn vagy Te címet viselte.

„Mára mindenki megtudta, milyen érzés karanténban lenni. Milyen szituációk játszódtak le szülő és gyermek között, férj és feleség között vagy szomszéd és szomszéd között. Ezeket a szituációkat mutatja be improvizatív és humoros módon két ismert színész, Pokorny Lia és Kálloy Molnár Péter” – ekképpen hirdették a programot, ami felkeltette Lukovics György érdeklődését is.

– Gyakran néztem a Beugrót a tévében, kifejezetten szórakoztató műsornak tartottam. Többnyire beleképzeltem magam a jelenetekbe, hogy mit reagálnék a váratlan esetekben. De színpadi múltam nem volt – kezdte reagálását érdeklődésünkre Gyuri, akinek a becenevét sokszor emlegették a színészek, miután nagy taps kíséretében lesétált a színpadról, hogy aztán később egy újabb poénos résznél közkívánatra ismét visszatérjen.

– Amikor kértek egy önként jelentkezőt a közönség soraiból, láttam, hogy nincs nagy tolongás. Úgy voltam vele, hogy nem veszíthetek semmit, élek a spontán lehetőséggel. Élveztem a szituációt, izgalmas volt benne részt venni, és a reakciókból ítélve mindez tetszett a nézőknek is. Az előadás után a feleségemmel felkerestük a művészeket, és Pokorny Lia leplezetlen örömmel felkiáltott, amikor meglátott: Gyuriiiii...

LTL  

Címkék#fodrász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában