Mátészalka

2023.06.25. 11:49

Magdi anyustól Szabó Magdáig

Széles és színes műsorpalettával várják a mátészalkai Udvarias Esték közönségét.

Érkezik Fodor Zsóka és Várkonyi András is

Forrás: Fotók: MW / interenet

Több mint két évtizede elképzelhetetlen a mátészalkai nyár az Udvarias Esték nélkül. A kulturális program az idén sem marad el: július elejétől hat héten át minden csütörtök este kikapcsolódásra csábítja a városlakókat.

20230613 Szombathely Az Aktív Időskor Szombathelyen elnevezésű program keretében adott koncertet a Hot Jazz Band Szombathelyen a sportházban. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: Hot Jazz Band: Fodor László klarinét, szaxofon, Szabó Lóránt gitár, bendzsó, Bényei Tamás zenekarvezető, trombita, bendzsó, ének, hangszerelés, Kovács Tamás harsona
Gajdó Delinke

Egy forró éjszaka

A ShowPro Europe legendás világslágerekkel nyitja meg a rendezvénysorozatot július 6-án 21 órától. Számítva a nagy érdeklődésre, az ingyenes koncert a Szalkai László téren lesz, így bátran csatlakozhatnak az igényes zene szerelmesei.

Fodor Zsókát és Várkonyi Andrást egy ország ismeri és szereti. Mindenki Magdi anyusa és Vili bácsija közös esttel érkeznek Mátészalkára július 13-án 20 órától. Az előadásnak a kulturális központ belső udvara ad otthont.

Egy forró éjszakához mi illene jobban, mint a budapesti Hot Jazz Band koncertje. A Kossuth-díjas jazz-zenekar garantáltan minőségi szórakozást kínál július 20-án este nyolctól a Szalkai László téren. Várossá válásának 54. évfordulóját ünnepli Mátészalka július 27-én, kézenfekvő, hogy a kulturális központ színművész-igazgatója, Buzogány Béla és színháza, valamint sztárvendégeik teszik felejthetetlenné az estét. A Szalkai László tér közönsége 20 órától közkedvelt musical- és operett-slágereket hallhat.

A város kedvencei

Nincsen Udvarias Esték a Bereczky Band koncertje nélkül. A formáció ebben a szezonban is visszatér – augusztus 3-án 20 órától a kulturális központ belső udvarán állnak színpadra.

Igazi kuriózum zárja a 2023-as programsorozatot augusztus 10-én este nyolc órától: Gajdó Delinke Szelíden és szilárdan című Szabó Magda-estje. A monodrámát szintén a belső udvaron láthatja a mátészalkai publikum. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában