Cantemus Vegyeskar

2024.03.24. 11:49

Koncert az éjszakában - a Várkert Bazárban

Szon.hu

Az amszterdami koncert egyik pillanata

Fotó: Cantemus Vegyeskar

Alig érkezett haza pénteken az Amszterdamot és Brüsszelt érintő koncertsorozat után a Budapesti Fesztiválzenekarral a nyíregyházi Cantemus Vegyeskar, 2024. március 24-én, vasárnap délelőtt ismét a fővárosba utazott a művészeti együttes Szabó Soma Liszt-díjas karnagy vezetésével.

Mint portálunkon már beszámoltunk róla, a fővárosi zenekar Compassion - Máté-passió és egyéb szenvedéstörténetek címmel készített összeállítást Fischer Iván karnagy irányításával, s a kórusrészletek előadására felkérték a nyíregyházi énekkart. Amszterdam és Brüsszel után a budapesti közönség is láthatja több alkalommal (március 24-én 15.30 órától, március 25-én és 26-án 19.45 órától) ezt a produkciót a Művészetek Palotájában. Az összeállítás gyermekkari részeit a Cantemus Gyermekkórus énekli. A koncertsorozat különleges helyszíne lesz a Várkert Bazár, ott ugyanis ma, vasárnap este 23.30 órától lép fel a Budapesti Fesztiválzenekar és a Cantemus Vegyeskar, a koncert címe: Midnight music.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában