Gálaest

2024.05.26. 10:29

Gálaesttel támogatják Tompos Kátyát

A színésznő gyógykezeléseihez járulnak hozzá az esttel, kiváló művészeket láthatunk Nyíregyházán.

Szon.hu

A nyíregyházi színházi társulat is támogatja Tompos Kátyát

Fotó: MW- Archív

A Móricz Zsigmond Színház társulata június 18-án, kedden 19 órától jótékonysági gálaestet szervez a nagyszínpadon „Szeretünk Kátya” címmel, amelynek bevétele teljes egészében a kiváló színésznő, Tompos Kátya gyógykezelését támogatja majd. 

A gála esttel Tompos Kátyát támogatják
A gála bevételével Tompos Kátyát támogatják
Fotó: Mudra László / Forrás: Mudra László / Origo


A helyi társulat színészei mellett fellép Malek Andrea, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt és számos elismert művész. Az Orpheum Madams zenekar a vokális jazz műfaját hozza közelebb a közönséghez, a 4 For Dance többszörös világbajnok formáció pedig látványos táncprodukciót visz a színpadra, az est házigazdája Ördög Nóra lesz.

A gálaesttel segítenek 

Tompos Kátya már két éve nem látható színházakban, koncerttermekben, melynek oka egy komoly daganatos betegség. Az énekesnő-színésznő egy olyan ritka betegség típusban szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Az eddig felmerült költségek felemésztették a család anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összegeket is. A sokak által kedvelt színésznő eddig kizárta a nyilvánosságot, ám eljött az idő, hogy a nagyközönségtől is támogatást kérjen. Ebben nyújt nagy segítséget a nyíregyházi színház jótékonysági gálája. 

Az est fellépői: Malek Andrea, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Pregitzer Fruzsina, Peller Károly, Kosik Anita, Kiss Eszter Júlia, Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Illyés Ákos, Kuthy Patrícia, Horváth Margit, Szendy Szilvi, Gulyás Attila, Kékkovács Mara, Tar Dániel, Halasi Márk (Cirque du Soleil) és partnere, Kiss Kata, az Orpheum Madams zenekar és a 4 For Dance.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában