mennyei megyei II

2019.06.07. 10:06

„A csatársor a krumplipucolásért felel, a középpálya a pörköltbe való húsért, a védelem a savanyúságot hozza, a kapusok terítenek. ”

Labdarúgás: Megyei II. osztály, 30. forduló (kezdés 17, ifi 15)

Pannonia Zrt. csoport

Tippel: Nagy Gábor, a Tiszalök edzője

Nyírlugos (9.)–Napkor (12.): – A Lugos jó csapat, ha mindenki el tud menni a meccsre, akkor még a „nagyokat” is képesek megviccelni. Otthon győzni fognak. 4–0.

Nyírtelek (16.)–Rakamaz (3.): – A hazai csapat biztosan mindent meg fog tenni, hogy elkerülje a kiütéses zakót. Az pedig, hogy a rakamazi játékosok mennyire lesznek motiváltak, jó kérdés. Így elsőre azt mondanám, hogy 1–5.

Újfehértó (1.)–Levelek (11): – Magabiztos hazai győzelem, és a mérkőzés után bajnokavatás. A Tiszalök VSE minden tagja nevében gratulálunk az Újfehértónak, és sok sikert kívánunk nekik az első osztályban. A vendégeknek pedig kívánok mihamarabbi sikeres „regenerálódást”, mert szüksége van a megyének egy jó Levelekre. 6–1.

Apagy (4.)–Encsencs (10.): – Nagyon erős csapatnak tartom az Apagyot, ha lett volna egy kis szerencséjük idén, akkor a dobogón is végezhettek volna. Hazai győzelmet tippelek. 4–1.

Nagykálló (7.)–Kállósemjén (6.): – A helyiek számára igazi derbi következik a zárófordulóban. A Semjén mostanában nincs éppen a legjobb formában, a hazaiak annál inkább. Nagyon izgalmas mérkőzésre számítok. 3–2.

Nyírbéltek (13.)–Kótaj (8.): Semleges helyszínen a Kótaj meg fogja nyerni az utolsó meccsét. 1–3.

Kálmánháza (14.)–Tiszalök (15.): – Hát igen… Mondanám, hogy ikszes meccs, de nekünk az nagyon kevés lenne. Mindkét csapatnak az utolsó esélye, hogy kiharcolja a bennmaradást. Egyébként is parázs meccseket vívunk már évek óta, ez most sem lesz másként. Nyerni szeretnénk. Nehéz lesz, de nem maradt más esélyünk. 1–2.

Nyíribrony (5.)–Kemecse (2.): – Mindkét csapat remekül teljesített a szezonban. Ha a papírforma jön Újfehértón, akkor is elmondhatjuk, hogy a Kemecse csak hajszállal marad le a bajnoki címről. Úgy gondolom, előrébb tartanak, mint a hazai csapat, viszont az ibronyi katlanban bármi megtörténhet. 1–2.

Nyírerdő csoport

Tippel: Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője

Ramocsaháza (16.)–Nyírmada (15): – Sajnálom a Ramocsaházát, szimpatikus csapat, azonban ennél több kell a bennmaradáshoz. Ha a Nyírmada komolyan veszi az utolsó túrát, akkor győzhet!

Fényeslitke (13.)–Demecser (8.): – Bízom litkei barátaink sikerében, és szorítok nekik, hogy szépen búcsúzzanak a közönségüktől!

Kék (11.)–Pátroha (3.): – Valamiért azt érzem, hogy ez a mérkőzés már eldőlt a Pátroha javára, de ne így legyen!

Szabolcsveresmart (12.)–Berencs FC (14.): – Egyforma képességű csapatok találkozóján a hazai pálya előnye dönthet, bár ha a Berencs kifog még egy szerencsés napot, akár pontot is szerezhet!

Vaja (7.)–Ladányi TC (8.): – Hazai győzelmet tippelek!

Dombrád (2.)–Ajak (10.): – A Dombrád nagyon jó csapat, azt gondolom, rászolgál a második hely megszerzésére. Meglepődnék, ha nem jönne a papírforma!

Nyírkarász (1.)–Gergelyiugornya (6.): – Országos egyes, megkockáztatom, hogy előre gratuláljak az egységes Nyírkarász bajnoki címéhez, és sok sikert kívánjak nekik a megyei egyhez!

Záhony-Tiszaszentmárton (5.)–Őr (4.): – Sajnos sikerült kiszállnunk az utolsó fordulóra az aranyéremért vívott harcból, de még a dobogó is nagyon távolinak tűnik… Egy év munkáját sajnos egy mérkőzéssel tönkretettük. Van mit törleszteni a közönség felé, de mégis azt gondolom, hogy most saját magunkért és a becsületünkért kell küzdenünk egy nagyon jó és kemény Őrrel szemben! Köszönet jár azoknak, akik segítették a munkánkat és megteremtették a feltételeket a működéshez, illetve a szurkolóknak, akik nélkül nem érdemes csinálni az egészet és akik megajándékoztak minket szeretetükkel és fantasztikus buzdításukkal! Nem utolsósorban pedig játékosaimnak szeretném megköszönni az egész éves munkájukat, öröm volt veletek dolgozni!

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője

Terem (16.)–Nagydobos (7.): – A Terem számára teremhet babér, hiszen egész jól lendületbe jöttek a bajnokság végére. A vendég csapat egy jó erőkből álló gárda, de komolyan kell venniük a meccset, ha szeretnének pontokat szerezni.

Nyírmeggyes (1.)–Szatmárcseke (11.): – Szurkolok a Szatmárcsekének, hogy sikerélménnyel zárják a bajnokságot, de mondhatni, igen nehéznek ígérkezik még a pontszerzés is a bivalyerős hazaiak ellen. Ha képesek lesznek extra fegyelmezetten és összeszedetten játszani, akkor lesz esélyük. Kíváncsian várom.

Kocsord (12.)–Hodász (14.): – A hazai csapat érzésem szerint otthon fogja tartani a három pontot. A Kocsord masszív csapat, nem lesz azért sétagalopp. Megy majd a brusztolás.

Csengersima (6.)–Vámosoroszi (3.): – Erre a meccsre nehéz tippelni, de itt megkockáztatok egy döntetlent.

Tisztaberek (5.)–Milota (10.): – Győzni fog a Tisztaberek, de nem hiszem , hogy könnyedén. Nagyon meg fogja nehezíteni a hazaiak három pontját a Milota.

Kölcse (4.)–Nyírcsaholy (9.): – Hazai győzelem lesz. Két, jó játékosokból álló csapat csap majd össze, de a Kölcsét egységesebbnek érzem jelenleg.

Beregdaróc (8.)–Jánkmajtis (2.): – Alaposan átbeszéltük a találkozót! Az elemzőim kikockázták az ellenfél meccseiről megszerzett videókat. Felkészültek vagyunk, mindenki tudja a feladatát. A csatársor a krumplipucolásért felel, a középpálya a pörköltbe való húsért, a védelem a savanyúságot hozza, a kapusok terítenek. Én „gyümölcslevet” viszek! Szóval, izgulhat a Jánkmajtis, mert mi teljesen készek lettünk a bajnokság végére.

Ezek is érdekelhetik