Vásárosnamény

2019.06.08. 13:30

A kamionnal is elbántak

Vásárosnaményban versenyeztek a masters erősemberek.

A vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellnesfürdő adott otthont a HSMA Masters Liga erősemberversenysorozat második viadalának. A verseny négy számból áll: 25 méteres távon kamionhúzás, 130 kg-os fémrönk nyomása 30 fokos ferde padon, 320 kg-os gumiabroncs átforgatása és egy kishaszongépjármű megemelése és tartása speciális keretben.

Darázs is beszállt

A vásárosnaményi állomást Endrei Zsolt nyerte, aki a liga első fordulójában is diadalmaskodott. Második lett a kamionhúzásban masters bajnok és Európa-bajnoki negyedik, kállósemjéni Csekk Sándor, míg a dobogó legalsó fokára a háromszoros masters bajnok Németh Róbert állhatott fel. Megmérette magát a legidősebb erősember, Mengyi Rajmund, az Európa-bajnok erőemelő, Szegi Attila és a több mint 150 kilós, két méter magas kolosszus, Kiss Attila is.

A liga elindítója, a többszörös világranglista-helyezett Darázs Ádám nemcsak bíráskodott, hanem kamionhúzásban az erejével is elkápráztatta a közönséget.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában