forma-1

2019.08.03. 10:23

Kubica óvatosságra inti a lengyel armadát

Lengyel–magyar, két jó barát!

Fotó: afp

Így tartja a mondás, amely a Magyar Nagydíj hétvégéjén újra bizonyságot nyerhet, ugyanis a különféle forrásokból származó információk szerint a hungaroringi viadal közönségének akár egyharmadát is a Robert Kubica sikeréért szorító lengyelek teszik majd ki.

Összetett a pálya

Az év eleje óta csak szenvedő Williamsszel Hockenheimben némi szerencsével pontot szerző pilóta saját bevallása szerint nagyon örül annak, hogy sokan eljönnek miatta, ugyanakkor óvatosságra intette azokat, akik újabb bravúrra számítanak.

– Ez egy roppant összetett pálya. A motorerő nem számít, pedig ez az egyetlen terület, ahol jelenleg nincs gondunk, mert a Mercedes motor remek. Viszont kiemelten fontos az aero- és a műszaki tapadás, amivel nem állunk jól, így nem valószínű, hogy itt közel leszünk az ellenfeleinkhez… – mondta a korábbi egyszeres nagydíjgyőztes, aki az idei trendnek megfelelően délelőtt és délután is a mezőny végén tanyázott.

MS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában