Florexim Kupa

2019.10.12. 17:37

Pavlic nagy napja!

Horvát győzelem a nagyhalászi ovál szezonzáróján, a Florexim Kupán.

Fotó: Mán László

Az ötödik is ötöst érdemel! Szombaton délután a Florexim Kupa jelentette idén az utolsó versenyt a Nagyhalászi Speedway Ringen

- Jó versenyhez jó versenyzők kellenek – mondta Albók József pályatulajdonos és valóban jegyzett vaspapucsosok sorát hívta meg. A versenyen minden volt, ami a salakmotorozás. Parádés párviadalok, remek előzések, szalagszakítás és sajnos bukás is. Több futamot kellett újra startoltatni, volt amelyiket nem is egyszer, szerencsére komoly sérülés nem történt, bár az egyik esélyes lengyel Jakob Jamrog bukásakor úgy megütötte a kezét, hogy végül csak két futamban állt rajthoz.

A nap motorosa a horvát Jurica Pavlic volt, aki miden futamot megnyerve végzett az élen. A döntőben a második helyet az ukrán Marko Levishin szerezte meg a lengyel Viktor Trofimov és az urán Stanislav Melnyicsuk előtt. A négy magyar közül senki sem jött az elődöntőbe.

A dobogósok Albók József pályatulajdonossal

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában