Küzdősport

2019.11.20. 08:31

Karcsi kemény volt, mint a márvány

Rebrei-tanítványok világbajnoki címei Carrarából, Eb-bronz Minszkből.

Pásztor Zsolt (balra) mellett Fibi Márk, Molos Károly és mesterük, Rebrei József

A közelmúltban két rangos versenyen rakta le ismét névjegyét a Rebrei Gym Thai-box Egyesület. A máriapócsi klub fiataljai közül ketten indultak az olaszországi Carrarában az AFSO és WTKA világszervezetek közös világbajnokságán, amelyen muay thai és K–1 szabályok szerint is versenyeztek a résztvevők. Az utánpótláskorúaknál a nyírbátori Molos Károly a 12 évesek között muay thaiban és K–1-ben is világbajnoki címet szerzett három-három sikeres küzdelemmel. A nyírbogáti Pásztor Zsolt a 13–15 évesek mezőnyében szintén három-három mérkőzés után végül a dobogó második fokára állhatott.

Keményen dolgoztak

Kissé odébb, a fehéroroszországbeli Minszkben az IFMA felnőtt és junior muay thai Európa-bajnokságot rendezték. Az utánpótlás-válogatott szövetségikapitány-helyettese, Rebrei József tanítványai közül a 17 éves, pócspetribeli Fibi Márk két mérkőzéséből egyet megnyert, és így a dobogó harmadik fokára állhatott.

– Nagyon elégedett vagyok a srácok teljesítményével. Nagyon keményen dolgoztak, aminek meg is lett az eredménye. Karcsi és Zsolt javította a tavalyi eredményét, Zsolti pedig megismételte – summázott véleményt Rebrei József.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában