Kisvárda Master Good

2020.03.18. 08:50

A digitális képzés a legfontosabb

Lucaséknak a hétre futóedzés van kiírva, az akadémistáknak tanulniuk is kell.

Labda nem lesz, futás pedig egyénileg – ezen a héten ez a kötelező penzum

Forrás: KISVARDAFC.HU

A szombati diadalt követően hétfőn délutánra volt tervezve az élvonalbeli kisvárdai focisták edzése. Ez az ismert okok miatt elmaradt, és ki tudja, hogy mikor lesz amolyan klasszikus csapatedzés.

Mérkőzésjeleneteket küldenek

A Kisvárda Master Good NB I.-es és megyei I. osztályú játékosai mellett az akadémistákat is érinti a nagy változás, a közös edzések elmaradása.

– A fizikai és technikai szinten tartás, illetve a mentális és a taktikai területen történő digitális képzés a legfontosabb feladatunk – kezdte érdeklődésünkre Révész Attila, a kisvárdai klub sport­igazgatója. – Az edzők a játékosoknak egyénre szóló mérkőzésjeleneteket válogatnak ki posztspecifikusan, és ezt elküldik. Ezt követően valamilyen csatornán, akár Skype-on vagy Viberen meg is vitatják, hogy kinek és mit kellett volna tennie bizonyos szituációkban. Az általános elveket követően alakítjuk ki a végleges tanmenetet. Mivel az akadémisták iskolások is, nekik tanulás van.

– Ami a felnőtteket illeti, egyelőre erre a hétre ki van osztva a futómunka, és majd meglátjuk, hogy a jövő héten még milyen intézkedéseket szükséges hozni – folytatta olvasóink tájékoztatását Révész Attila.

Kisvárdán a légiósok

A sportigazgató azt is elmondta, hogy aki Kisvárdán lakik, az ott is marad, a légiósok sem hagyták el a várost, ők egyébként sem tudnának haza­utazni. Akik Debre­cenben vagy Nyíregyházán élnek családjukkal, azoknak nem kell Kisvárdára utaz­niuk.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában